Author Archives: Daniela Spasik

drin_corda_640x360

Управување со ризиците од поплави и тематски студии за Дримскиот басен во фокусот на 5-та Конференција на заинтересираните страни за управување со него

Охрид, 19. ноември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Петтата Конференција на заинтересираните страни за управување со Дримскиот…