Партии

sdsmnovstabohrid1

СДСМ Охрид: Локалната власт во Охрид да престане да го уништува природното наследство, ќе поднесат одговорност сите што работеле противзаконски

Охрид, 15. март 2017 (ОХРИДПРЕС) – „Бараме локалната власт во Охрид предводена од неодговорни политичари,…