046 – За Охрид се зборува

046 4 Aleksandar Karali

Карали: Немат шо немаше

Охрид, 13. февруари 2015 (ОХРИДПРЕС) – Еден, брилијатно шеговит, припадник на ромската етничка заедница во РМ (согласно преамбулата),…
046 4 Aleksandar Karali

Карали – Шчо напрајфме?

Да излезе човек по Охридската чаршија и да спроведе анкета меѓу Охриѓани (толку колку шо ги имаТ) и…