Економија

вести од економијата

ohrid0310171

Усвоен извештајот за напредокот во спроведувањето на препораките од Комитетот за светско наследство, следната недела ќе биде доставен до УНЕСКО

Охрид, 15. февруари 2018 (ОХРИДПРЕС) – Со усвојувањето на Извештајот за напредокот во спроведувањето на…