ЕКОЛОГИЈА

planina

„Чист Охрид“: Надлежните да ги мобилизираат своите капацитети за отстранување на отпадот од површината на Националниот парк Галичица

Охрид, 24. април 2017 (ОХРИДПРЕС) – Неформалната граѓанска организација „Чист Охридс“ со нивната активност, како…