Локална самоуправа

stojanoskisredba

Стојаноски на средба со хотелиерите за добро саемско претставување на Охрид и правилно буџетско планирање за туристичко – угостителскиот сектор

Охрид, 12. јануари 2018 (ОХРИДПРЕС) – На иницијатива на општина Охрид, градоначалникот Јован Стојаноски денеска…