podvodnovideo

Ново подводно видео на Љупчо Стојкоски – Лепи – Охридскиот Крап на зимување (Видео)

Охрид, 10. февруари 2017 (ОХРИДПРЕС) – Љупчо Стојкоски – Лепи, кој важи за еден од најголемите вљубеници во Охрид и Охридското Езеро објави ново видео на кое ги прикажува убавините на езерото и живиот свет во него, но од друг, специфичен агол.

На последното видео тој го прикажува охридскиот крап на зимување во ладните води на езерото. Погледнете дел од оваа убавина. (Крај)

извор: ОхридПрес фото/видео: Љупчо Стојкоски – Лепи