corner_after_work_640x360

Забава со Andrej & Cvijo во Corner

Охрид, 24. март 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобрата after work забава и овој петок во Bistro Corner, на почетокот на охридската чаршија.

За ваше добро расположение и опуштање по завршување на работните обврски ќе се погрижат Andrej & Cvijo.

Почетокот на забавата е во 16:30 часот. (Крај)

извор: ОхридПрес   фото: архива