greenbsn

Линијата на еколошки производи за чистење од брендот Green bsn достапни и во Охрид

Нови Сад/Охрид, 11. мај 2017 (ОХРИДПРЕС) – „Сакајќи да ја разбудиме еколошката свест кај сите нас и да укажеме на штетноста од користењето на хемикалии, како во Македонија, така и во нашиот град Охрид, ја донесовме линијата на еколошки и биоразградливи производи од брендот Green bsn“, велат од компанијата.

greenbsnproizvodi1

– Вклучете се во мисијата за заштита на животната средина и човековото здравје, преку користењето на овие антиалергени и антибактериски производи. Нека Вашите објекти, хотели, апартмани, ресторани, домаќинства, пицерии, кафе барови и сл. бидат ЕКО, а со тоа и гостите задоволни. Сите хотели, ресторани, пицерии, кафетерии, станоиздавачи, издавачи на соби, апартмани и сл., кои што ќе одлучат да ги користат нашите антибактериски и антиалергени средства, ќе бидат презадоволни, нема да зажалат и ќе добијат и лепенка со која ќе потврдат дека користат еколошки средства, што ќе биде од големо значење како за нив, така и за нивните клиенти, додаваат од Green BSN Македонија.

greenbsnproizvodi2

Станува збор за средства за чистење, кои се на база на билки, без штетни хемикалии, и претставуваат биоразградливи – еко производи. Исто така линијата на производи содржи и колекција за нега на лице, нега на тело, нега на коса, орална и лична хигиена. Производите се на база на билки. Сите се концентрати, поради што се разредуваат и се доста економични.

greenbsnproizvodi3

За сите подетални информации заинтересираните можа да ја посетат страницата www.greenbsn.com, како и на Facebook: GREEN BSN OHRID.

Телефон за контакт 070 872 663, Христина Велкова. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: Green bsn