soobrakaenznak1

Оштетен сообраќаен знак кај малиот кружен тек во близина на Охридска банка (Фото)

Охрид, 19. мај 2017 (ОХРИДПРЕС) – На пешачкиот триаголник кај малиот кружен тек во близина на Охридска банка, оштетен е еден сообраќаен знак.

soobrakaenznak2

Пред неколку месеци на истото место кај двојниот кружен тек, беше турната сообраќајна сигнализација.

soobrakaenznak3

Овој пат, оштетувањето е поголемо, со оглед на тоа дека горниот дел од сообраќајниот знак е одвоен од стативот. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: ОхридПрес