damjanpejcinoski

Дамјан Пејчиноски и Сара Мејс со уште една нова заедничка песна

Скопје/Охрид, 19. мај 2017 (ОХРИДПРЕС) – Кога се работи за изненадување и Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски, продолжуваат со нови и оригинални идеи.

Соработката, која започна со снимањето на песната „Немам пари“ и видео записот, како дуо најавуваат дека продолжуваат понатаму, но овој пат со нешто сосема поинакво.

saramejs

Од организаторите се најавува нова песна и видео запис на Sarah Mace, насловена како „Лажев јас“, во која повторно креативно ќе се појави младиот музички виртуоз Дамјан Пејчиноски. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива