kerimnews

Вонредно издание на Kerim NEWS, за земјотресите, исеченото дрво и разно… (Видео)

Охрид, 6. јули 2017 (ОХРИДПРЕС) – Проследете го вонредното издание на Kerim NEWS, со посебен осврт на земјотресите, исеченото дрво и ширењето на верата по воден пат со новиот глисер на г.г. Стефан.

Погледнете го видеото кое го направи Илија Богданоски денес пред музичката продавница „ЗЗ Топ“.

Најголемите хитови на Kerim NEWS ОВДЕ.

извор: ОхридПрес фото/видео: Илија Богданоски