menizemjotres

Рестораните во Охрид и Струга со ново мени

Охрид, 7. јули 2017 (ОХРИДПРЕС) – Земјотресите во Охрид и чадот од депонијата во Струга остануваат топ тема во регионот.

Охриѓани на шега велат дека веќе не ги ни приметуваат земјотресите со јачина од околу 3 степени.

Погледнете ги прилагодените „понуди“ во рестораните во Охрид и Струга.

ohridskomeni struskomeni

извор: ОхридПрес фото: ОхридПрес