opstinamediumi

За општинскиот веб сајт уште функционираат Радио Охрид и НТВ!

Охрид, 13. август 2017 (ОХРИДПРЕС) – За официјалниот веб сајт на Општина Охрид (www.ohrid.gov.mk) уште функционираат Радио Охрид, кое повеќе не работи, и НТВ Телевизија, која е ребрендирана во новата регионална О2 телевизија.

Во делот кај порталите воопшто не може да се сретне порталот Охрид 1, но затоа на листата се неколку портали кои одамна не постојат и не функционираат како: eohrid.mk, lihnid.com, ohridpost.com, ohridtimes.mk и ohridon.com. На информативниот портал на Супер радио – OhridPress.com.mk е поставен погрешен линк кој води до друг портал.

Видите то средите и… (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива