akvarius

Оглас за вработување: Тераса Aquarius има потреба од персонал за работа

Охрид, 13. септември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Охридската тераса Aquarius има потреба од персонал за работа.

– Бараме персонал со или без работно искуство, доволно е да сте насмеани и ведри и да познавате барем еден странски јазик. Дополнителни информации можете да добиете на телефоните: 076/425-251 и 070/741-460. Лице за контакт – Љупчо. Контакт можете да остварите и во inbox на официјалната страна на Тераса Aquarius на Facebook. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива