greenbsnoh

Green инфо презентација на брендот Green bsn во Кадмо бар

Охрид, 21. септември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Во среда, на 27-ми септември, во Кадмо бар ќе се одржи Green инфо презентација на линијата на еколошки производи за чистење од брендот Green bsn, кои од неодамна се достапни и во Охрид.

– Сакајќи да ја разбудиме еколошката свест кај сите нас и да укажеме на штетноста од користењето на хемикалии, како во Македонија, така и во нашиот град Охрид, ја донесовме линијата на еколошки и биоразградливи производи од брендот Green bsn, велат од компанијата.

Презентацијата ќе започне во 18:30 часот.

Повеќе за линијата на Green bsn прочитајте ОВДЕ. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива