broilo1

Од утре стартува усогласувањето на броилата за ефтина струја

Во фокусот на 10-тото Советување на Здружението на инженери „МАКО СИГРЕ“ што до вторник ќе се одржува во Охрид, ќе бидат актуелните теми поврзани со електроенергетскиот систем, а воедно ќе цели да овозможи размена на знаење и стекнати искуства помеѓу академската заедница, индустријата и сите чинители во електроенергетскиот сектор.(Крај)

извор: ОхридПрес фото: ОхридПрес