inside3

Супер атрактивна акција во Интернет кафе Inside

Охрид, 10. ноември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Во пресрет на празниците од Интернет кафе Inside за своите клиенти нудат супер атрактивна акција.

Станува збор за дневни, неделни и месечни пакети по екстра прифатливи цени.

Повеќе од понудата:

insideakcijaизвор: ОхридПрес фото: архива