vilajankuloski

Прв роденден на Snack House & Villa Jankuloski

Охрид, 6. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Охридската Snack House & Villa Jankuloski утре го слави првиот роденден.

– Во чест на нивниот јубилеј, со секој бургер добивате гратис пијалок. Една година нудиме врвен квалитет и сме домот на најдобрите бургери во градот, велат од Snack House & Villa Jankuloski.

Можете да ги најдете на улица „Васил Главинов“ број 20 во Влашка маала, Охрид. Телефон за информации: 071/922-772. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива