gubremaj2018

Успешна акција за чистење на дното на езерото од цврст отпад (Фото)

Охрид, 13. мај 2018 (ОХРИДПРЕС) – Клубот за подводни дејности „Охрид“ од Охрид денес спроведе акција за чистење на дното на Охридското Езеро од цврст отпад на потегот од градското пристаниште до Канео.

Погледнете дел од „подводните украси“ кои неодговорните поединци секојдневно ги фрлаат во езерото.

извор: ОхридПрес фото: Емил Јовановиќ