Забава КЕРИМ News
Охрид, 15. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате на www.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk. Токму во делот со насмевките, Супер радио […]Прочитај повеќе
Забава КЕРИМ News
Охрид, 14. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате на www.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk. Токму во делот со насмевките, Супер радио […]Прочитај повеќе
Забава КЕРИМ News
Охрид, 13. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате на www.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk. Токму во делот со […]Прочитај повеќе
Забава Избор КЕРИМ News
Охрид, 6. јули 2017 (ОХРИДПРЕС) – Проследете го вонредното издание на Kerim NEWS, со посебен осврт на земјотресите, исеченото дрво и ширењето на верата по воден пат со новиот глисер на г.г. Стефан. Погледнете го видеото кое го направи Илија Богданоски денес пред музичката продавница „ЗЗ Топ“. Најголемите хитови на Kerim NEWS ОВДЕ. извор: ОхридПрес […]Прочитај повеќе
Забава КЕРИМ News
Охрид, 15. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим, сега е време за нешто сосема друго. Сигурно сте слушнале за Благодушка Марулова, според многумина измислен лик, кој за […]Прочитај повеќе
Забава КЕРИМ News
Охрид, 14. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим, сега е време за нешто сосема друго. Сигурно сте слушнале за Благодушка Марулова, според многумина измислен лик, кој за Прочитај повеќе
Забава КЕРИМ News
Охрид, 13. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим, сега е време за нешто сосема друго. Сигурно сте слушнале за Благодушка Марулова, според многумина измислен лик, кој за […]Прочитај повеќе
Забава КЕРИМ News
Охрид, 12. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим, сега е време за нешто сосема друго. Сигурно сте слушнале за Благодушка Марулова, според многумина измислен лик, кој за Прочитај повеќе
Забава Избор КЕРИМ News
Охрид, 11. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим, сега е време за нешто сосема друго. Сигурно сте слушнале за Благодушка Марулова, според многумина измислен лик, кој за Прочитај повеќе
Забава КЕРИМ News
Охрид, 19. јануари 2016 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате на www.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk. Токму во делот со насмевките, Супер радио […]Прочитај повеќе