Интернет портал OhridPress

ул. „Македонски просветители“ б.б.

6000 Охрид – Република Македонија

Интернет адреси:

www.ohridpress.com.mk

www.ohridpress.mk

Главен и одговорен уредник:

Сашо Митаноски

Новинар:

Даниела Спасиќ

Спорт:

Тони Ангелески

Контакт:

contact@ohridpress.com.mk

Тел.: ++0038946260078

Факс: ++0038946260078

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *