Локална самоуправа ТОП ВЕСТИ

Јавна расправа за Нацрт програмите и фискалната стратегија за 2019 година

Охрид, 6. декември 2018 (ОХРИДПРЕС) – За идната недела е закажана јавната расправа за фискална стратегија и нацрт програмите за буџетот за идната година.

Јавната расправа ќе се одржи во големата општинска сала во вторник, 11-ти декември, со почеток во 12:00 часот.

Општина Охрид минатиот месец ги објави Нацрт програмите и фискалната стратегија врз основа на кои ќе биде изготвен општинскиот буџет за 2019 година.

извор: ОхридПрес фото: ОхридПрес