Избор Локална самоуправа Охрид ТОП ВЕСТИ

Собир на граѓани на УЗ-1 „Стар град“

Охрид, 12. февруари 2019 (ОХРИДПРЕС) – Вечерва ќе се одржи собир на граѓани на УЗ-1 „Стар град“.

– Собирот ќе се одржи во големата сала на општина Охрид, со почеток во 19:00 часот, информираат од општина Охрид.

На Собирот ќе се врши избор на членови на Совет на Урбаната единица 1, „Стар град“. (Крај)

извор: Општина Охрид фото: архива