Забава КЕРИМ News

Контра вести на Супер радио – КЕРИМ News Vol.37 (ВИДЕО)

Охрид, 7. август 2015 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице.

Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате на www.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk.

Токму во делот со насмевките, Супер радио со почетокот на месец јули, па во текот на целото лето, ќе објавува „осврти“ на актуелните состојби во Охрид, Македонија и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим.

Транскрипт на „вестите“ во оригинал:

– Јас би препорачал како ананас стил во жутава боја затоа што ананасот предвидуват од природното, јас мислам сокчиња. Значи ако еден тип пиет алкохол алкохол алкохол се предозират фактички тој би се изгубил од мозок не знајт каде флертуват. Значи кога ќе речам флертуват тоа би ти било изгубен е типот не знајт ќе барат после друго нешто од алкохолот значи по една чашка требит да се пијат во овај период на август ако тој продолжвит по едно шише две шишиња три шишиња тој фактички е исклучок на историјава изгубен али јас пак ќе се обратам на младиве не требит тоа да бидит затоа што требит да се кает и требит да си го почнет новиот живот ни девојка негова немат да го посакуват во тој алкохоличен… алкохоличен стил…

Слушајте ги „вестите“ секој ден во 11:00, 13:00, 17:00, 01:00 и 05:00 часот на Супер радио. На OhridPress имате и транскрипт од „вестите“, но и видео материјал. Сите вести ќе можете да ги погледнете ОВДЕ, но и на официјалните Facebook страни на Супер радио и OhridPress.

Лето 2015-то на Супер радио. Бидете со нас!!! (Крај)