Забава КЕРИМ News

Контра вести на Супер радио – КЕРИМ News Vol.43 (ВИДЕО)

Охрид, 14. август 2015 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице.

Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио приемник е „наштиман“ на 97.00 Mhz на FM скалата, можеби не слушате наwww.superradio.com.mk или се читаме на www.ohridpress.com.mk.

Токму во делот со насмевките, Супер радио со почетокот на месец јули, па во текот на целото лето, ќе објавува „осврти“ на актуелните состојби во Охрид, Македонија и светот, низ призмата на една од охридските легенди, популарниот Керим.

Транскрипт на „вестите“ во оригинал:

Тие се веспи најдобри скутери што навистина секој еден граѓанин би посакал на моторче ааа скутериве ?! Не зошто да би се забранил кога то е хоби за еден тип  значит не би требало да се забранат значит требит да бидит слободно то и секој еден граѓанин требит да бидит во то хоби и во тој спорт уживотворен во вода значит нема некое лошо во водава што навистина лошото е само риба по мое

Слушајте ги „вестите“ секој ден во 11:00, 13:00, 17:00, 01:00 и 05:00 часот на Супер радио. На OhridPress имате и транскрипт од „вестите“, но и видео материјал. Сите вести ќе можете да ги погледнете ОВДЕ, но и на официјалните Facebook страни на Супер радио и OhridPress.

Лето 2015-то на Супер радио. Бидете со нас!!! (Крај)