Избор Охрид

Наум Стенкоски повторно го фати Чесниот крст во Пештани

Охрид, 19. јануари 2018 (ОХРИДПРЕС) – Наум Стенкоски втора година по ред беше најсреќниот и излезе со крстот во раката од водите на Охридското Езеро во Пештани.

Ги Запознаваме Ретките Болести

Со тоа продолжува древната традиција на фрлање на крстот во ова прекрасно село на брегот на езерото.

Наум и годинава ќе носи среќа за цело Пештани, но и за целиот православен Охрид. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: Кире Танески