Економија Избор Охрид

Охрид и Струга добија нови раководители на подрачните единици на Агенцијата за вработување

Охрид, 12. март 2018 (ОХРИДПРЕС) – Во Охрид и Струга се назначени нови раководители на локалните подрачни единици на Агенцијата за вработување на Република Македонија.

Со Центарот за вработување во Охрид во наредниот период ќе раководи Маја Ташева Биткоска, која доаѓа на местото на Зоран Костовски, додека на раководното место на Центарот за вработување во Струга доаѓа Кујтим Рашити на местото на Џевет Зиба. (Крај)

извор: емагазин фото: архива