Избор Охрид

Два дена во Охрид, две годишни времиња: Фото споредба на фотографот Митко Лукан

Охрид, 18. март 2018 (ОХРИДПРЕС) – Познатиот охридски фотограф Митко Лукан направи серија од одлични фотографии, направени од ист агол, но во два различни дена.

Вчерашниот ден донесе вистинско невреме кое предизвика поголеми штети на објектите кои се наоѓаат на првата линија на брегот на езерото, но затоа денес имавме вистински пролетен и сончев ден.

Погледнете ги споредбените фотографии објавени на Facebook профилот на познатиот охридски фотограф Митко Лукан.

lukan1 lukan1a lukan2 lukan2a lukan3 lukan3a lukan4 lukan4aизвор: Митко Лукан фото: Митко Лукан