Избор ОБРАЗОВАНИЕ Охрид

Оваа сабота ќе биде работна за основците и средношколците

Охрид, 13. април 2018 (ОХРИДПРЕС) – Утрешниот ден, 14-ти април ќе биде работен за учениците во основните и средните училишта. 

Ги Запознаваме Ретките Болести

Наставата ќе се реализира со распоред на часови од петок.

Ова е последна сабота што ќе се одработува во оваа учебна година. На тој начин се задоволува законската одредба за настава реализирана во 180 работни дена, информираат од Министерството за образование и наука. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива