Избор Локална самоуправа

Познати добитниците на општински пари за финансирање програми и проекти од јавен интерес

Охрид, 16. април 2018 (ОХРИДПРЕС) – Познати имињата на здруженијата на граѓани и институции чии  програми и проекти од јавен интерес ќе бидат финансирани од општинскиот Буџет.

Претставниците на здруженијата на граѓани и институции кои се избрани за доделување на финансиски средства, треба да се дојдат во Секторот за образование во ток од три работни дена, почнувајќи од утре, 17-ти април, со цел да ги потпишат Договорите за учество во финансирање на програми и проекти.

Списокот на добитници може да се погледне ТУКА. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива