Избор Охрид

Апел за помош на малата Мила од Охрид

Охрид, 18. април 2018 (ОХРИДПРЕС) – 15-месечната Мила од Охрид боледува од оштетување (дистрофија) на мозокот и за нејзино лекување е потребна итна операција во Кина.

Да помогнеме сите заедно таа да има подобар живот и безгрижно детство.

milaapelzapomos1Сметка за донации:

Охридска Банка – АД Скопје
530500021204351

IBAN CODE: МК075280005506949

SWIFT: OHRIDMK22

извор: ОхридПрес фото: архива