Избор Охрид

Активирани се телефони за помош на малата Мила од Охрид

Охрид, 19. април 2018 (ОХРИДПРЕС) – Откако вчера се објави информацијата дека 15-месечната Мила од Охрид има потреба од помош за лекување на оштетувањето (дистрофија) на мозокот, денес за собирање средства за операцијата во Кина се отворени и телефони за донација.

milatelefoni– Сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат, истото можат да го направат со вртење на теледоните: VIP 143 461 и TELEKOM 070 143 153, информираат родителите на малата Мила.

Сметка за донации:

Мила Димоска

Охридска Банка – АД Скопје
530500021204351

IBAN CODE: МК075280005506949

SWIFT: OHRIDMK22

извор: ОхридПрес фото: архива