Избор Охрид

Делегација го блокира патот Охрид-Скопје повеќе од половина час

Охрид, 28, април 2018 (ОХРИДПРЕС) – Патниот правец Охрид-Скопје, денес нешто по 12:00 часот беше комплетно блокиран, на потегот од селото Требеништа до Подмолје.

Ги Запознаваме Ретките Болести

Неофицијално, станува збор за безбедносни мерки поради поминување на висока владина делегација од соседна Албанија.

Сообраќајот на патниот правец продолжи нормално да функционира некаде околу 13:00 часот. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива