Избор ОБРАЗОВАНИЕ Охрид

ОСУ „Св. Климент Охридски“ од Охрид ги објави прелиминарните резултати од првиот уписен рок

Охрид, 20. јуни 2018 (ОХРИДПРЕС) – Од ОСУ „Св. Климент Охридски“ од Охрид ги објавија прелиминарните резултати од уписот на ученици во I година во учебната 2018/2019 година.

Резултатите се од првото пријавување, прв уписен рок и можат да се погледнат во целост ОВДЕ. (Крај)

извор: ОСУ „Св. Климент Охридски“ фото: ОхридПрес