Избор Локална самоуправа Охрид

Продолжување на работното време на угостителските објекти пред советниците

Охрид, 12. јули 2018 (ОХРИДПРЕС) – Ќе се продолжува работното време на угостителските објекти.

Претседателката на охридскиот совет, за утре 13-ти јули свика вонредна седница, со единствена точка на дневен ред Предлог – одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти.

Почетокот на седницата е во 10:00 часот. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива