Здравје Избор Локална самоуправа Охрид

Со велосипед до здраво живеење

Охрид, 3. октомври 2018 (ОХРИДПРЕС) – Во Охрид ќе се одбележи  Европскиот ден на соработка.

По тој повод во петок, 5-ти октомври, од 11:00 часот ќе се организира настанот „Со велосипед до здраво живеење“.

Организатори се општина Охрид  и Заводот за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања, како партнери во имплементација на   ИПА проект Cross4all, заедно со учениците од ОУ  „Григор Прличев“. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива