Избор Локална самоуправа Охрид

Советот денес ќе ја одржи 18-та седница во новиот состав

Охрид, 15. ноември 2018 (ОХРИДПРЕС) – Советот на општина Охрид денес ќе ја одржи 18-та седница.

На дневен ред се 81. точка, меѓу кои измените и дополнувањата на локалниот Буџет за 2018 година, нацрт-програмата за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Охрид за 2019-2021 година, извештаите oд работењето на Јавните претпријатија и други точки.

Комплетниот дневен ред ОВДЕ. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива