Економија Избор ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Охридската компанија Виа Пром има потреба од општ работник, машински техничар или машински инженер. – Тимот на Виа Пром има постојана потреба од повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во интерес на правовремено и точно информирање на населението кое живее на подрачјето на општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа, во повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Охрид и Струга се меѓу градовите каде ќе се формираат регионални „Ковид – центри“, одлучија првите луѓе на 16 општини во Република Македонија, кои повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Денес започна отстранувањето на бетонската база, лоцирана во близина на брегот на Охридското Езеро, а во сопственост на советникот од редовите на ДУИ Нефи повеќе...
COVID-19 Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – При влез на граничен премин за воздушен сообраќај, од Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид и Меѓународен Аеродром Скопје не е потребно да се приложи повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во функција на операционализирање на Одлуката дополнување на одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на коронавирус COVID-19, Главниот повеќе...
Економија Избор Охрид Сите во Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во насока на запознавање на пошироката македонска јавност со капацитетите и понудата со кои располага убавиот Охрид, Супер радио и OhridPress ја повеќе...
Избор Избори 2020 Партии ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Пред нас е 15-ти јули, денот кога треба да одлучиме дали ќе излеземе да избереме сигурност или ќе останеме дома и со тоа ќе и дадеме шанса на опасноста и повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Потребно е воспоставување концепт на обнова која ќе донесе коренити реформи, квалитет и мотивација во културата, порача на денешната прес конференција повеќе...