Економија Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 23. август 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во „Тамаро 5“ маркетот, денес се одржа осмата забава од новиот МЕГА проект „Тамаро“ и Витаминка се СУПЕР бренд, одиме во Дизниленд! – Покрај стандардниот повеќе...
Економија Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 16. август 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во „Тамаро 7“ маркетот на улица „АСНОМ“, денес се одржа седмата забава од новиот МЕГА проект „Тамаро“ и Витаминка се СУПЕР бренд, одиме во Дизниленд! – Покрај повеќе...
Економија ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. август 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во „Тамаро 10“ маркетот, денес се одржа шестата забава од новиот МЕГА проект „Тамаро“ и Витаминка се СУПЕР бренд, одиме во Дизниленд! – Покрај повеќе...
Економија Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 3. август 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во „Тамаро 6“ маркетот во склоп на фабриката „Братство“, денес се одржа петтата забава од новиот МЕГА проект „Тамаро“ и Витаминка се СУПЕР бренд, одиме повеќе...
Економија Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. јули 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во „Тамаро 5“ маркетот на улицата Бул. „Туристичка“, денес се одржа четвртата забава од новиот МЕГА проект „Тамаро“ и Витаминка се СУПЕР бренд, одиме во повеќе...
Економија
Охрид, 19. јули 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во „Тамаро 7“ маркетот на улицата „АСНОМ“, денес се одржа третата забава од новиот МЕГА проект „Тамаро“ и Витаминка се СУПЕР бренд, одиме во Дизниленд! повеќе...
Економија Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 12. јули 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во „Тамаро 10“ маркетот на улицата „7-ми ноември“, денес се одржа втората забава од новиот МЕГА проект „Тамаро“ и Витаминка се СУПЕР бренд, одиме во Дизниленд! повеќе...
Економија Забава Охрид
Охрид, 26. јуни 2018 (ОХРИДПРЕС) – Како што се зголемува фудбалската температура во светот, со најинтересните натпревари од Светското првенство во Русија, фудбалското „лудило“ го зафаќа повеќе...
Избор Охрид
Охрид, 28, април 2018 (ОХРИДПРЕС) – Патниот правец Охрид-Скопје, денес нешто по 12:00 часот беше комплетно блокиран, на потегот од селото Требеништа до Подмолје. Неофицијално, станува збор повеќе...