Избор

COVID-19 Здравје Избор ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Според статистичките податоци на МВР, во текот на изминатото деноноќие, на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 73 прекршоци за повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Заштитата на здравјето на граѓаните е прв и најважен приоритет за ВМРО-ДПМНЕ. Фокусот во здравството мора да го ставаме подеднакво, како на пациентите, повеќе...
Избор Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 10-ти јули 2020 година, во 10:50 часот нарушен е јавниот ред и мир на аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид. – Пријавено е нарушување од страна повеќе...
Избор Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 10-ти јули 2020 година, во 11:00 часот, во СВР Охрид, 54-годишниот Џ.Д. од Охрид, вработен во ЕВН „Кец“ Охрид, пријавил дека 44-годишниот Б.М. од Охрид повеќе...
Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Пациентот Иван на кого му беше трансплантирано срце денес заминува од Клиниката за Државна кардиохирургија на домашно лекување. – Горд сум што повеќе...
Избор Македонија Охрид Празници ТОП ВЕСТИ
Дебар, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во Бигорскиот манастир денеска од 18:00 часот ќе се изврши наречението за епископ на архимандрит Партениј, игуменот на овој манастир. Утре на празникот повеќе...
Економија Избор ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Охридската компанија Виа Пром има потреба од општ работник, машински техничар или машински инженер. – Тимот на Виа Пром има постојана потреба од повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Охрид и Струга се меѓу градовите каде ќе се формираат регионални „Ковид – центри“, одлучија првите луѓе на 16 општини во Република Македонија, кои повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во функција на операционализирање на Одлуката дополнување на одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на коронавирус COVID-19, Главниот повеќе...