На кафе со…

Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 4. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни охриѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин и со кои повеќе...
ЕКОЛОГИЈА ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 27. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – „Преспанското Езеро пресушува“, „ Да се најде решение за спас од еколошка катастрофа на Преспанското Езеро“ се само дел од насловите кои периодов повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ На кафе со... Охрид Спорт ТОП ВЕСТИ
Охрид, 21. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Младинската екипа на еден од најпознатите фудбалски клубови на Балканот и многу пошироко, ФК „Црвена Звезда“ во период од четири години ќе одржува повеќе...
Забава Избор На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 7. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Младиот охридски музичар, гитарист и композитор, Мартин Милески го издаде својот деби албум насловен „Colosseum full of emotions“. Станува збор за 8 повеќе...
Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ На кафе со... Охрид Ретки болести 2020 ТОП ВЕСТИ
Охрид, 31. јануари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Информативно-едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ официјално стартува утре, а преку неа на македонски, албански и знаковен јазик ќе се повеќе...
Избор На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 19. декември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Учениците од охридската гимназија „Св. Климент Охридски“ по традиција подготвуваат хуманитарен настан во пресрет на новогодишните празници. По десетти повеќе...
ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 19. декември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охридскиот бербер Неат Алим- Шогун со хуман гест за охриѓани. Секоја недела од 10:00 до 13:00 часот во неговата берберница, лоцирана во Старата повеќе...
Избор На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 17. декември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Охриѓанката Весна Коцевска е избрана за највлијателен инфлуенсер во Македонија во категоријата здравје, на „Influencer Awards“, првиот избор на повеќе...
Избор На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 13. декември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Долгогодишниот труд, посветост и љубов кон професијата како наставник, едукатор, креатор на иновативни идеи и реализатор на повеќе проекти со повеќе...
Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ На кафе со... Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. декември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Кружните тури низ Балканските земји стануваат се поатрактивни на туристичкиот пазар, особено за азиските гости, кои Балканот го доживуваат егзотично. повеќе...