Партии

Избор Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 18. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Власта на СДСМ предводена од Зоран Заев сè што фати во државата и исуши, па така и нивото на водата во Охридското Езеро, кое за овој период е во повеќе...
ЕКОЛОГИЈА ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 9. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – Од партијата Левица поднесле Барање за инспекциски надзор до Државниот инспекторат за животна средина во однос на случајот со копање песок на повеќе...
Избор Македонија Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Скопје, 2. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – По принципот на бесплатно рушење кај „Мавровка“, бараме владата да ги сруши дивоградбите Охрид, но и на Кале и Матка, во спротивно докажува дека повеќе...
Избор Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 24. август 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со Локалната власт на СДСМ и градоначалникот Константин Георгиески стана секојдневие граѓаните да бидат нападнати и искасани од бездомните кучиња, повеќе...
Избор Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 20. август 2020 (ОХРИДПРЕС) – Од ОК на ВМРО-НП од Охрид и годинава ја реактивираат иницијативата за изградба на Музеј на Езерото. – Согласно определбата и заложбите на ВМРО повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 12. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Кандидатите за пратеници во 5 Изборна единица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, д-р Грација Бакраческа, Лидија Петкоска и д-р Кирил Пецаков денес ги имаа своите повеќе...
Избори 2020 Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Поранешниот македонски амбасадор во Германија и актуелен професор на Универзитетот за применети науки во Берлин Горан Рафајловски повика да се гласа за повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 11. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Заштитата на здравјето на граѓаните е прв и најважен приоритет за ВМРО-ДПМНЕ. Фокусот во здравството мора да го ставаме подеднакво, како на пациентите, повеќе...
Избор Избори 2020 Партии ТОП ВЕСТИ
Скопје, 10. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Пред нас е 15-ти јули, денот кога треба да одлучиме дали ќе излеземе да избереме сигурност или ќе останеме дома и со тоа ќе и дадеме шанса на опасноста и повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Заменичката на претседателот на Владата на Република Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска денеска беше во работна посета во Охрид каде повеќе...