Партии

Економија Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 6. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денес од Охрид порача дека нема да има толеранција во однос на дивоградбите и дека законот ќе се спроведува повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 5. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Министерот за здравство во Владата на Република Македонија д-р Венко Филипче денес во Охрид имаше јавна дискусија со младите здравствени работници. – повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 5. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Младите се иднината на Македонија врз која треба да се потпреме. Идната Влада на ВМРО-ДПМНЕ нуди визија за создавање на општествени услови младите да ја повеќе...
Избор Избори 2020 Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 4. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во време кога институциите предводени од СДСМ катастрофално лошо се справуваат со коронавирусот и последиците од него, во услови кога здравјето на сѐ повеќе...
Избор Избори 2020 Македонија Партии ТОП ВЕСТИ
Кавадарци, 4. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Лидерот на СДСМ, Зоран Заев денеска од Ваташа најави дека за десет дена ќе биде објавен тендер за изградба на патот Градско-Прилеп. Ќе се избере, рече повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 4. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – ВМРО-ДПМНЕ секогаш ја вреднува културата како значаен дел од севкупните општествени развојни стратегии и затоа се обврзуваме на заштита на културното повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 3. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Шекеринска во 2016 година ветуваше кули и градови, потоа три години никој не можеше да ја види, за сега пак да се појави на реконструкција на улица повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 3. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Заменичката на претседателот на Владата на Република Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, денеска оствари работна посета на Охрид. Таа повеќе...
Избор Избори 2020 Охрид Партии ТОП ВЕСТИ
Охрид, 2. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Занимавањето со спорт и спортски активности помага во создавањето на трајни вредности во развојот на личноста и социјализацијата, позитивен и здрав повеќе...
Избор Избори 2020 Партии Струга ТОП ВЕСТИ
Струга, 1. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Тргна Охрид, ќе тргне и Струга, ако не, ќе ѝ ги земеме надлежностите, порача вечерва лидерот на СДСМ Зоран Заев од предизборниот митинг во овој град. повеќе...