Хроника

Избор Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Скопје/Охрид, 20. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 20-ти септември 2020 година, околу 01:15 часот на автопат кај Северна обиколница на Скопје, помеѓу клучка Стајковци и клучка Арачиново, повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 19. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 19-ти септември 2020 година, во 01:00 часот, полициски службеници од ОВР Кичево ги лишиле од слобода 34-годишниот Н.Д. и 23-годишниот Ј.Т., повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 18. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 17-ти септември 2020 година, во 12:10 часот на улицата „Пролетерски бригади“ во Струга, 27-годишниот Е.Д. од струшкото село Лабуништа го нарушил повеќе...
Избор Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 18. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 17-ти септември 2020 година, околу 20:00 часот во охридското село Куратица нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од страна на З.Р. повеќе...
Избор Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 18. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 17-ти септември 2020 година било пријавено дека на регионалниот пат Охрид-Свети Наум, кај населбата Рача, 45-годишниот М.Б. од Охрид, управувајќи повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 17. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 16-ти септември 2020 година, околу 13:00 часот на улицата „Маршал Тито“ во Струга, 56-годишниот А.Ш. од струшкото село Велешта го нарушил јавниот повеќе...
Избор Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 16. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 15-ти септември 2020 година, во 10:45 часот во СВР Охрид, вработен во Казнено поправната установа – Затвор Охрид, заедно со 19-годишник од повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 16. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 15-ти септември 2020 година, во 14:00 часот, на паркинг простор во Струга, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од страна на повеќе...
Избор Струга ТОП ВЕСТИ Хроника
Струга, 16. септември 2020 (ОХРИДПРЕС) – На 15-ти септември 2020 година, во 19:00 часот на регионалниот пат Струга-Дебар, кај селото Враништа, се случи сообраќајна незгода во која се повеќе...