Економија

Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 31. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Охрид го живее шпицот на сезоната и е преполн со гости за празникот Илинден. Реки возила од сите краеви на земјава уште од вчера се слеваат кон Охрид. И повеќе...
Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 30. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Многу највкусен Stobi Flips на Витаминка за посетителите на плажата Св. Стефан денеска додели екипата на Супер радио, предводена од популарниот водител на повеќе...
Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 29. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Летото е тука, време е за дегустација на највкусните Cermat сладоледи кои Тамаро маркетите Ви ги доделуваат во соработка со охридското Супер радио. повеќе...
Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Скопје/Охрид, 29. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Министерството за економија обезбеди дополнителни 23 милиони денари за ваучери за туризам од 12.000 денари за лица со ниски приходи кои што повеќе...
Економија Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 29. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Многу награди, забава и насмевки денеска за сите кои купија Sinalco сокови во големиот маркет на „Тамаро“ на улицата „АСНОМ“, во населбата Бејбунар, како повеќе...
Економија Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје, 29. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Меѓу Македонија, Србија и Албанија од први јануари 2023 нема да има граници и движењето на граѓаните и превозниците ќе биде слободно. Ова го договорија повеќе...
Економија Избор Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ Туризам
Скопје, 29. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Министерството за економија обезбеди дополнителни 23 милиони денари за ваучери за туризам од 12.000 денари за лица со ниски приходи коишто аплицираа на повеќе...
Економија Избор Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид/Скопје, 28. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Одобрени средства за модернизација и проширување на терминал на охридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“. Како што објавивме претходно парите се повеќе...
Економија Избор Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 26. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Од полноќ се намалуваат цените на нафтените деривати. Согласно одлуката на Регулаторната комисија за енергетика, Еуросупер БС-95,  Еуросупер БС-98 и повеќе...
Економија Избор Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 26. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Од утре почнува исплатата на јулските пензии во деловните банки за клиентите кои не користат платежни картички. Подигнувањето на пензиите преку повеќе...