КЕРИМ News

Забава КЕРИМ News
Охрид, 15. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио повеќе...
Забава КЕРИМ News
Охрид, 14. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио повеќе...
Забава КЕРИМ News
Охрид, 13. декември 2017 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот повеќе...
Забава Избор КЕРИМ News
Охрид, 6. јули 2017 (ОХРИДПРЕС) – Проследете го вонредното издание на Kerim NEWS, со посебен осврт на земјотресите, исеченото дрво и ширењето на верата по воден пат со новиот глисер на г.г. повеќе...
Забава КЕРИМ News
Охрид, 15. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ повеќе...
Забава КЕРИМ News
Охрид, 14. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ повеќе...
Забава КЕРИМ News
Охрид, 13. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ повеќе...
Забава КЕРИМ News
Охрид, 12. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ повеќе...
Забава Избор КЕРИМ News
Охрид, 11. април 2016 (ОХРИДПРЕС) – Откако во периодот од јули 2015-та до јануари 2016-та имавте ретка можност да слушате „осврти“ на моменталните состојби во градот, земјата и светот, низ повеќе...
Забава КЕРИМ News
Охрид, 19. јануари 2016 (ОХРИДПРЕС) – Најдобра музика, проверени, брзи и точни информации, но и насмевка на вашето лице. Ова се трите моменти кои ги имате на едно место, доколку вашиот радио повеќе...