Охрид во 10

Економија ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид во 10 ТОП ВЕСТИ Туризам
Белград/Охрид, 22. февруари 2024 (ОХРИДПРЕС) – Бројна делегација на туристички работници од Охрид и Струга се дел од 45. Меѓународен саем за туризам, на кој до 25-ти февруари се одржува во повеќе...