Општина Дебрца

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Општина Дебрца Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид/Дебрца, 29. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Од вторник, 3-ти август, ќе започне теренската ревакцинација против COVID-19 во руралните средини од охридскиот регион и општина Дебрца. Тимовите повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Општина Дебрца Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 26. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Во руралните средини во охридскиот регион и во општина Дебрца беа имунизирани околу 800 лица со вакцина против COVID-19, вели за Супер радио и OhridPress повеќе...
Избор Општина Дебрца Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 26. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – На 25-ти јули 2021 година, во 18:20 часот во СВР Охрид пријавена е сообраќајна незгода на магистралниот пат Охрид-Кичево, во близина на село Врбјани, повеќе...
Избор Општина Дебрца ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 24. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – На 23-ти јули 2021 година, во 05:30 часот во СВР Охрид било пријавено дека настанал пожар во куќа во селото Требеништа, општина Дебрца, во кој повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Општина Дебрца Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Охрид/Струга, 17. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Продолжува теренската вакцинација во повеќе населени места во општините во Република Македонија. За денеска, во регионот на Охрид и Струга повеќе...
Избор Општина Дебрца Туризам
Белчишта, 16. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Како што беше најавено на почетокот на годинава, почнаа активностите за општина Дебрца да добие модерен планинарски дом. Во селото Брежани стартуваа повеќе...
Избор Општина Дебрца ТОП ВЕСТИ
Дебрца, 13. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Граѓаните кои имаат материјални штети на земјоделските култури предизвикани од градот што го зафати охридскиот регион минатата недела истите може да ги повеќе...
COVID-19 Здравје Избор Општина Дебрца Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид/Дебрца, 13. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Втор ден од теренска вакцинација против COVID-19 во руралните средини од охридскиот регион и општина Дебрца. Согласно распоредот направен од повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Општина Дебрца Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 12. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Денеска започнува теренската вакцинација против COVID-19 за жителите од руралните средини во охридскиот регион и општина Дебрца. Во Охрид ќе се врши повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Општина Дебрца Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. јули 2021 (ОХРИДПРЕС) – Тимовите се подготвени, направен е соодветен план и распоред и од понеделник започнува теренската вакцинација против COVID-19 за жителите од руралните средни во повеќе...