ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ

COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Министерот за здравство во македонската Влада Венко Филипче на денешната прес конференција најави дека за Велигденските празници ќе има целосна повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Охрид, април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како најбрзо повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид Струга ТОП ВЕСТИ
Скопје, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Во текот на изминатото деноноќие се потврдени 46 нови случаи на Ковид-19, со што бројката на дијагностицирани случаи во државата е 663 лица, објави на повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како најбрзо повеќе...
COVID-19 ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ Хроника
Охрид, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Основното јавно обвинителство Охрид поднесе предлог за издавање казнен налог против 43-годишен жител на Скопје со престојувалиште во Охрид заради повеќе...
COVID-19 Здравје ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Според податоците на Институтот за јавно здравје, регистрирани се 72 случаи на заболување меѓу здравствени работници, заклучно со податоци до 7-ми повеќе...
COVID-19 ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Македонија ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 9 април 2020 (ОХРИДПРЕС) – 11-годишниот Јане Велковски од Скопје, кој боледува од спинална мускулна атрофија (СМА) и е застапник за деца со попреченост од Македонија, се повеќе...
Забава ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Со интервјуа со бројни граѓани, Супер радио и OhridPress ја продолжуваат кампањата #SediSiDoma. За тоа како го поминуваат времето во карантин, како повеќе...
ЕКОЛОГИЈА ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Корона Прашалник Охрид ТОП ВЕСТИ
Охрид, 9. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Охридската пастрмка претставува заштитен знак и синоним за ендемичноста на Охридското Езеро, но неконтролираниот лов ќе доведе до потполно исчезнување на повеќе...
COVID-19 ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ Охрид ТОП ВЕСТИ
Скопје/Охрид, 9. април 2020 (ОХРИДПРЕС) – Доколку на граѓаните им се укаже потреба од итна медицинска помош во време додека трае полицискиот час, може да се упатат кон здравствена установа, повеќе...